Vad händer?

God kväll på er!!
Hoppas ni alla haft en bra helg och att ni alla haft det bra sen sist vi hördes.
Jag har flera gånger tittat in här, börjat klicka på tangenterna men lika snabbt slutat. 
Inspirationen, orken och orden har inte funnits de sista månaderna, men då jag själv hittar mycket inspiration och får energi och glädje av att läsa andras bloggar så tänkte jag ge även min egen en ny chans. 
 
Så vad händer då hemma hos oss?
♥Matsalsbordet är fullt av små gröna växter. Japp även jag har trillat dit på dahlia-hysterin, så nu står ett gäng där tillsammans med tomater, paprikor, solrosor och pumpor och väntar på att få komma ut till solen och värmen.
♥Jag har ställt fram fler pallkragar ute, klurar på vart jag ska göra dahlia-rabatt, borde gräva ner en krusbärsbuske och drömmer om en stor härlig pool.
♥Det är många tankar och funderingar om just hus och hem som snurrar runt i mitt huvud.
♥Vi har haft en lugn och skön helg, precis vad vi behövde. Nu är vi laddade för en ny vecka och nu är det bara ca 4 veckor kvar tills tjejerna får sommarlov. Lyllos!!
 
 
♥♥♥
Får man be om en liten tjänst??
Ni är kanske några som inte orkar eller vill lämna en kommentar här längst ner, men kan ni klicka på hjärtat? Om ni gillar det ni läser och klickar på hjärtat så blir jag glad.
 Tack och bock säger jag till er som tar er tid för detta, ni är bäst!
 
Hanna Karlsson

Jag uppskattar också när läsarna klickar på hjärtat. Har full förståelse för att man inte alltid orkar kommentera. Särskilt inte om man läser från mobilen.
Jag vill också plantera och greja i trädgården, i år är kanske året som jag tar tag i det.

Svar: Visst är det precis så, som tur är går det ganska lätta att trycka på det lilla hjärtat.Tack för att du kikade in och tack för kommentaren.
Flickorna E