Ta ett djupt andetag och tänk en extra gång!!

Har nu funderat hit och dit på om och vad jag ska skriva✨

Vi hann komma hem från USA, sen vändes världen upp och ned🌍Tyvärr var vi tjejer små hostiga när vi kom hem, vi bestämde oss såklart direkt för att stanna hemma från jobb och skola. Vi har varit och är pigga förutom hosta, ingen feber, värk eller liknande. Kanske har vi haft viruset, kanske inte, ingen vet..men om så är fallet så kan jag meddela att det inte alls var särskilt jobbigt eller hemskt mest drygt.

Jag kan inget om virus, så jag förlitar mig på dom som kan och hoppas på att dom har rätt. Jag är inte rädd för Corona-viruset, desto mer rädd för Tanke-viruset som @henrikfexeus så bra skriver om, in och läs hela hans text. "Vanliga, kloka människor beter sig som att världen ska gå under. Fake News sprids som en löpeld och människor hamstrar i panik. Vi beter oss en smula galet. Ta ett djupt andetag och tänk en extra gång" 

Det är precis vad jag försöker göra, ta en djupt andetag och tänka en extra gång. 
Vi kurerar oss några dagar till, under tiden pluggar vi (jag är tydligen mycket hårdare än de vanliga, snälla fröknarna🤔🤣) äter galet mycket fiskbullar (vår favvo mat, lämpligt och supergott), lär oss stå på huvudet🤸🏼 och ringer gammelmormor S då och då och kollar läget (glöm inte de äldre som kanske sitter helt ensamma och oroliga, fast min uppfattning att de äldre tar detta allra bäst 👌🏻)

Så ni, ta ett djupt andetag och tänk en extra gång, med sunt förnuft kommer vi långt!!
This too shall pass 🙏🏻❤️✨
(null)
(null)

(null)

(null)