Lekdejt, kaninträning och egentid.

Vi avslutade igår vår jobb- och skolvecka med att åka till Bollnäs. Två butiker skulle besökas och så passade vi på att fira in helgen med fika på Lilla K's. Galet gott!!
Sedan blev det som oftast på fredagar, bastu och denna gång var alla i familjen med. Kvällens middag var det Thomas och Ebba som fixade ihop. Det blev fusk "sushi" designad av Ebba på kött, mos, bacon, spenat och morot. Det blev riktigt gott!
 
Idag lördag är båda tjejerna borta hos vänner, Ellie hos en klasskamrat på lekdejt och Ebba med några vänner på kaninträning. Även pappa T jobbar i sin butik, så jag har egentid hemma.
Ha ha ha....Egentid, ett roligt ord, det innebär att jag passar på att tvätta någon tvätt, dammsuga golvet (gäller att passa på när ingen är i vägen) och sen sjönk jag sakta ner i soffan med en stor kaffe och började skriva till er. Men då ringde mobilen, kaninträningen var slut så det var dags att hämta hem första tösen.
 
Snart även dags att hämta hem andra tösen, då ska vi nog även passa på att handla, för ikväll är det Ellie och jag som fixar middagen och vi har en liten plan på vad vi ska göra.
 
Trevlig helg till er alla!!
 
 
Elin

Haha, just den typen av ”egen-tid” känner man ju igen alltför väl... 😀

Svar: Eller hur?? =)
Evelina Mattsson

Maria

Låter som en bra dag 😊

Svar: Det var det =)
Evelina Mattsson