Helgen som varit.

Helgen som varit bjöd på värme, eftertanke och familjetid.
 
Fredag började med ett besök på kyrkogården tillsammans med min mormor och mamma, det var nämligen då 10 år sedan Martin somnade in efter den tragiska bilolyckan. På fredagskvällen gick jag, Thomas, min mamma, och tjejerna på after worken på hotellet, väl på plats mötte vi även Thomas pappa och bror. Det var lite småsnurrigt där men vår mat som vi beställde var jättegod.  Vi avslutade kvällen tillsammans hela gänget hemma hos oss.
 
Lördag en slappa-hemma dag hade tjejerna som önskemål. Men jag lyckades allt lura med dom en sväng till Multiarenan och när dom väl kommer ut vill dom sen inte hem, knasluvor!! Resten av dagen och kvällen blev en slappar dag, precis som dom ville. Skönt!!
 
Söndag..två mornar i rad har jag lyckats vakna och smita upp först, så skönt att sitta själv uppe i tystnaden. Jag och Thomas var sugen på en liten cykeltur och jag tycker ju det är bra om vi alla kommer ut och rör på oss. Så tjatet började igen...kom igen nu drar vi en vända! Suck, suck, suck och stön....Det blev till slut en cykeltur med stop/besök på flera lekplatser och lika som dagen innan så ville dom såklart inte hem. Tjata, tjata, muta, muta och sen slutar det i 97 av 100 fall med att ingen vill hem
 
Kalas..idag på eftermiddagen var det dags för 3års kalas för älskade Livia ♥ Tjejernas kusin och fasters minsta prinsessa. Det blev mycket av hennes favoriter..rosa och Mimmi. Supergott fika som alltid och en fantastisk tårta som mamma Emma fixat. Vi avslutade vår söndag hemma hos tjejernas farmor som bjöd på söndagsmiddag, så gott!! Med mig hem fick jag en stor påse kantareller, lyllo mig!
 
Veckan som kommer. Det blir en lugn start på veckan som kommer, för att sedan avsluta veckan med spa och planeringsdag i Orbaden och sedan blir det nog en tur till STHLM.
 
Nu snart dags för kvällsfika för tjejerna och sen ska vi läsa lite Musse och Helium. Glad över att dom fortfarande vill höra mamma läsa sagor, det blir vår lilla mysstund och faktiskt brukar dom somna snabbt efter det.
 
Dagens citat You vill get there but only if you keep going.
 
Bilder från helgen
 
 Ebba in action, hopp över pinne.
 
Lyckan när man (överlever) klarar ett åk ner för rampen.
 
Full fart runt, runt, runt....
 
Klara, färdiga, kör!!
 
 Ett besök på kyrkogården, Martins trädgård.
 
Vår älskade 3-åring♥
 
Mums, mums. mums!!
 
Lilla guldlock.