Denna helg.

Helgen som varit och slutet på förra veckan har varit några riktiga "ladda batterierna"-dagarna.
 
Fredag då kom familjen och hämtade upp mig i Orbaden, där jag hade varit en dygn med mina kollegor. Samtal, reflektion, gråt, planering, god mat och spa. Efter tunga och känslosamma dagar var det skönt att få avsluta arbetsveckan här tillsammans.
 
Men som sagt sen hämtade familjen upp mig och vi åkte vidare till Sthlm. Checkade in på Quality Hotel Friends och gick sedan över till Mall Of Scandinavia, hann med lite snabb shopping innan det blev middag och lek inne på Olearys. Trötta gick sedan jag och Ellie tillbaka till hotellet, medan Thomas och Ebba körde en omgång minigolf. 
 
Lördag käkade vi först frukost sedan kutade vi över till Mall Of Scandinavia igen. Lyckades hitta och shoppa allt jag hade tänkt. Hurra!! Sen var det dags att hoppa in i bilen och åka mot Arlanda, vi skulle nämligen lämna och vinka av Thomas där. Vi sa adjö på en regnigt Arlanda sen åkte vi vidare till Uppsala för ännu ett snabbt stopp. Mer shopping och ett Pinchos besök, men sen for vi hemåt. Kom hem på kvällskvisten och avrundade kvällen med lördagsmys i vår egen soffa.
 
Söndag och jag vaknade av ett sms från min bror, det var en bild på en nyfödd liten pojke ♥ 
På eftermiddagen var vi till tjejernas mormor och morfar och gav mormor en förskottspresent (hon fyller år på tisdag) och sen kom även tjejerna farmor förbi och fick en efterskottspresent (hon fyllde i fredags)
 
♥ Grattis Mormor och Farmor, ni är bäst!! ♥
 
 Veckan som kommer har just inga planer och det tycker jag om.
Men en tur till skogen för att spana till mitt svampställe, hoppas jag hinna med iaf.
 
Nu äter vi plockmat och tittar på film innan det är dags för att sova och ladda om för en ny vecka.
 
Dagens citat: Say yes to new adventures.
 
Glöm inte att följa oss på instagram: Flickorna_e
 
Bilder från helgen.