Ännu en skön helg.

Helgen som varit har varit lugn och skön.
Vi har bara pyst i soffan och lagt oss tidigt om kvällarna och sovit...skönt!!
Då vaknar man ju också lite tidigare och det innebär mer tid för soffhäng på morgonen. Me like!!
 
fredagen åkte vi och hälsade på vår nya lilla kusin Edvin, så himla fin och go! Stolt storasyster och föräldrar bjöd på fika och umgänge. Sen hade vi tjejer tacoskväll hemma och la oss som sagt var sedan tidigt i säng.
 
Lördag, då plockade och fixade vi lite i trädgården, dags att göra trädgården redo för höst och vinter. Tjejerna önskade middag, det blev fiskbullar som dom älskar. Men det gör mig inte nåt, då jag också älskar fiskbullar. Fiskbullar i hummersås är gott!!
Film och popcorn i soffan innan vi återigen kröp tidigt till sängs. Då ringde en pappa T som undrade varför vi redan låg i säng, kanske tur han inte var hemma denna helg.
 
Söndag och sista dagen på helgen. På förmiddagen kom kusin Livia och morbror Robert förbi, sen fortsatte vårt umgänge en sväng upp hos tjejernas mormor och morfar och då var även Collin och Emma med. Njuter så av att vara i skogen!! Jag och mamma tog en skogstur och plockade lite mer svamp, så nu borde jag väl klara mig. Sen var det dags att hoppa in i bilen och åka till järnvägsstation, för vi hade lovat att hämta hem pappa T som kom hem från USA idag.
 
 Veckan som kommer blir en kort skol- och jobbvecka, för i slutet på veckan drar vi till Tyskland. Pappan ska på möte och vi hakar på och får se och uppleva Berlin. Men först ska några gympapass och föräldramöten med mera hinnas med under måndag, tisdag och onsdag =)
 
Nu hade jag tänkt titta på en dokumentär, men inser att jag kanske inte hinner utan får titta en annan dag. Först ska alla duscha, få i sig lite kvällsfika och läggas i nybäddade sängar. Älskar nybäddade sängar, kanske tar och lägger mig jag också och läser lite i min bok som ligger och väntar.
 
Dagens citat: Make it happen!!
 
Glöm inte att följa oss på instagram: Flickorna_e
 
Bilder från helgen.