Helgen-

Helgen som varit har vi mest bara slappat, så himla skönt och precis vad vi behövde.
Vila och återhämtning, precis det helgen är till för.
 
Fredagen tillbringade jag först i Falun och hade styrelseutbildning/möte sen åkte jag hem till familjen och hade fredagsmys i soffan.God middag, gott i glaset och en rätt tidig kväller. Yes vad jag behövde det!! Den senaste tiden har mitt huvud gått på högvarv många tankar och funderingar på gott och ont. Men så är väl livet, i vissa perioder bubblar det mer i huvudknoppen.
 
Lördagen...Kaffe och frukost hemma i soffan, kan vara det allra bästa med helg tycker jag.
Röjde lite i tjejernas pysselskåp och sen tittade vi tjejer på Descendants 3.
Bjöd sen in oss själva till tjejernas morfar på kaffe, åkte hem och grejade vidare och avslutade kvällen med plockmat och lite planering för en resa framöver.
 
Söndag..dagen då vi tjejer planerat en shoppingdag. Nya skor, kläder och lite annat skoj fick följa med oss hem från Borlänge. Japp det blev två turer till Dalarna denna vecka.
Vi hade en skön och roliga dag och känner oss nu redo för hösten och vintern.
 
Veckan som kommer har jag kvällsmöte och utbildning i Tällberg, men dagarna därimellan hoppas jag hinna med lite utetid och helst en tur till skogen.
 
Nu lägger Thomas tjejerna och jag klurar lite på mitt lönesamtal till veckan och så skriver jag till er. Kanske får vi lite vuxentid sen så vi hinner prata lite, kan ibland bli svårt när fyra små tjejöron gärna tjuvlyssnar ;)
 
Helgens citat: What feels like the end is often the beginning.
 
Glöm inte att följa oss på instagram: Flickorna_e
 
 
 
 
 
1
Veronika

Låter som en härlig helg!

Svar: Tack snälla, det var det =)
Evelina Mattsson