Washington D.C.

En stund efter att jag och Ellie vaknade så vaknade även Ebba och Thomas. Så efter att vi fått i oss lite plock som vi hade kvar på rummet, knöt vi på oss skorna och började vår promenix ner mot Vita huset.  Det blev en lång promenad via Vita huset, Washington monumentet och sen ner till Kapitolium.  Det har varit en lång dag med många steg, men vi har fått se så himla mycket. Innan vi gick tillbaka blev det ett stopp för lunch. Mycket behövligt för oss alla med mat och dryck och det var mycket god och bra sådan. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Var upp och vände på hotellrummet men det blev bara ett snabbt stopp innan vi drog ut igen. Thomas visste om ett shoppigställe som han varit på förr och dit ville även vi. Det blev ingen jackpot eller jo för en av oss, Thomas, han kom ut med en stor påse från butiken. Vi andra såg en Dunkin donuts skylt när vi kom ut och bestämde oss för att gå dit. Ebba och Ellie mumsade i sig sina noga valda donuts. Men sen hade vi bestämt oss för att gå tillbaka hem, men då sprang vi både på en önskefontän och sen en lekpark. Självklart stannade vi vid båda, vid lekparken röjdes den sista lilla energin ur Ebba och Ellies kroppar. 

Men nu över 20 000 steg senare ligger vi på hotellrummet och har precis som igår ätit en massa plock som vi köpte med oss på hemvägen.  Nu ska vi strax sova för imorn väntar nya äventyr, då åker vi mot New York. 
 
God natt från oss!!
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)                     
(null)
(null)