På plats i New York City.

Imorse plockade vi ihop på rummet och gick sedan och hämtade vår hyrbil. Vårt första mål för dagen var Philadelphia där vi stannade till för att spana på och testade att springa på Rocky Steps. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Därefter fortsatte vi färden mot NY, men det blev även ett kort stopp i Woodbridge. Tjejerna ville titta efter en sak Walmart och då bestämde vi oss för att även äta lunch här.  Jag beställde en tacos och fick in ett berg med tacos, trots hjälp från alla blev det massor kvar. 

(null)

Sen körde vi den sista biten och kom på eftermiddagen fram till New York. Checkade in på vårt hotell och första intrycket av hotellet var super, spana bara in vilket akvarium. Vårt rum har två, stora sköna sängar så här kommer vi garanterat sova gott trots storstads pulsen och ljuden utanför. 

(null)
(null)

 Pappa T åkte och träffade en vän nu på kvällen. Då passade vi tjejerna på att spatsera ner till Times Square och besökte M&M’s World, Hershey’s  Chocolate World och Disney store.  Avslutade med att köpa på oss lite godsaker på Starbucks innan vi gick tillbaka till hotellet. 

Härligt att äntligen vara här och få visa tjejerna denna energiska stad.  

(null)
(null)

(null)
(null)