Kanske är det dags??

Solen försvann och energin med den, det är iallafall så det känns.
 
 Därav denna tystnad på bloggen, jag har inte haft orken eller inspirationen till att öppna datorn och blogga. Ni är rätt många som kikar in här och det gör mig glad, det gör mig extra glad att ni tappert kikar in fast inget nytt dykt upp här. TACK!! Men ibland kan en paus vara bra, med lite tur kommer man tillbaka med massor av inspiration. Får ni inga uppdateringar här så är ni varmt välkomna att följa oss på instagram, där heter vi Flickorna_e
 
Trots att vi varit på resa och nu har några veckor med lediga dagar/klämdagar, så längtar jag massor efter semester. Slippa ställa klockan, kvällshäng på altanen, bara få njut av känslan av lång ledighet och att få bada. Jag längtar så mycket efter att bada, dyka i någon halv kall sjö, det gör gott i kropp och själ.
 
Mycket sker i familjen,  T har gjort förändringar inom sina företag och det känns bara positivt och spännande. Just nu har vi honom borta i Los Angeles där han är och jobbar, en av hans drömmar som slår in och vi är så glada för hans skull.
 
Själv funderar jag fortfarande på vad jag ska bli när jag blir stor, jag gillar mitt jobb och det jag jobbar med nu men jag känner också att jag behöver nya utmaningar. Kanske är det dags nu??
 
"Doubt kills more dreams than failure ever will"