Slutet på vecka 52.

Helgen som varit:
Börjar även denna gång med torsdagen (annandagen) som först bjöd på en lång härlig sovmorgon. Därefter när vi hade vaknat på, väntade ett biobesök för mig och tjejerna. Äntligen var det dags för Frost 2 och den var så bra!! Både skratt och gråt och sångerna, jag är ju musikal-älskare. Direkt efter bion kutade jag till mina vänninor Helen och Marie. Nu var det nämligen dags för vår numera tradition, annansdags-häng med brudarna. God mat, dryck och härliga samtal. Synd bara att tiden går så snabbt när vi ses, har ju så mycket mer vi skulle behöva ventilera med varandra.

fredagen lurade mamma med oss på mellandagsrean i Bollnäs. Blev lite shopping för oss alla, bland annat hårfärg till tjejerna, så nu har jag en rosa och en turkos tjej härhemma.

Lördagen då gick vi i pyjamas typ hela, eller hela dagen faktiskt när jag tänker efter. Efter tacosmys med tjejerna, njöt jag av lugnet i soffan medan dom spelade Roblox. Njöt så himla mycket av lugnet, julstämningen, doften från mitt favorit ljus och bara kände mig tacksam och glad. Sent omsider fick vi dock hoppa ur våra pyjamaser och åka och hämta hem pappa T som tillbringat dagen och kvällen i Bollnäs med en vän. Så den där härliga känslan försvann ganska snabbt därefter, typiskt!
 
Söndagen då laddade jag och Ellie för ett besök i slalombacken. Jag körde två åk sen fick jag så hiskeligt ont i fötterna, men Ellie åkte några till åk med en vän innan det var dags att glida hemöver.
Sen hade vi en annan sak inplanerat, dagens stora händelse, idag skulle nämligen Ebba ÄNTLIGEN få rida. Tack Hasse med familj! Ni gjorde Ebbas dag.
Kvällen avslutades med nagelfix i tjejernas nyöppnade nagelalong i källaren. Jag fick neon-dunken och nyårs-piffade naglar. Sen kröp vi ner tillsammans i sofforna och tittade på otecknade Aladdin.

Idag (måndag) har vi ju faktiskt redan tjuvstartat med vecka 1, ny vecka men än så länge gamla året. Vi (jag och Ebba) har idag roat oss med att gå igenom hennes kläder och rensa ur hennes garderob, gjorde samma sak med Ellie häromdagen. När vi ändå var i städar-flowet så städade vi och möblerade om hennes rum, så det var den dagen det. Nu vill såklart Ellie också möblera om, det får bli ett projekt en annan dag.
 
Nu ligger jag som allra skönast återigen i soffan under filten och tänkte resten av kvällen skriva på ett till inlägg till er, läsa en ny tidning jag köpt och så kanske eventuellt lura dom andra att se en film med mig.

Veckan som kommer, japp redan imorn väntar nyårsafton. Lite extra festlig dag och glitter klänningar kommer bäras.

Helgens citat:
Life become easier when you let go of the unneeded stress.
If it's out of your control, don't let it worry you.
 
Glöm inte att ta det lugnt och njut av de kommande dagarna.
Strunta i energitjuvarna oh fokusera på energipåfyllarna♥