-Helgen-

Helgen som varit:
Räknar faktiskt med torsdagen också för då var vi till slalombacken. Säsongskort till oss alla fixades och slalombacken hade smygpremiär så vi fick åka lite utför. Jag körde ett åk och det kändes som en nära döden upplevelse, så sen nöjde jag mig att vara hejarklack åt Ebba, Ellie och Stina, dom tuffingarna körde på. Vi ser framemot flera dagar i backen och hoppas på att det då är pistat =)

Fredagen var sista dagen för detta år på skolan och jobbet för mig och tjejerna. Pappa T däremot får jobba på, livet som egenföretagare. Tjejerna avslutade fredagen med skoldisco och Ebba sov sen över hos kompis tillsammans med några till tjejer från klassen. Mysig start på jullovet.

lördagen fick jag hjälp av Lill Nissen Ellie att slå in bland annat kusinernas paket.
På eftermiddagen/kvällen träffade jag mina vänner Erika och Emelie. Det blev mat, samtal och energipåfyllning, en mysig kväll ♥

Söndagen spenderades till att fixa det sista piffet inför julen. Avslutade dagen med en skön dusch och sen tittade vi på film, det blev sent men så var vi ju också lediga idag.
 
Pappa T, Thomas som han ju faktiskt heter men det blir oftast pappa T här på bloggen. Han har iaf tillbringat stora delar i helgen (förutom när han jobbat) nere i källaren där han håller på att piffa till vår tvättstuga. Så med lite flyt har vi om några dagar en ren, fräsch, nymålad och stylad tvättstuga. Det ser vi framemot!!
 
Idag har sista paketen slagits in och jag har gjort två sillinläggningar som jag hoppas blir goda.

Nu ska vi liksom de allra flesta ha uppesittarkväll och spela bingolotto. Vi har laddat upp med god dryck och massor med snacks.
 
Helgens citat:
Be a seeker of everyday magic.
 
Veckan som kommer så väntar julfirande med släkten och häng med vänner. Dessa dagar ser jag verkligen framemot. Sen har vi ju nu äntligen jullov och det ska bli så härligt!
 
Glöm inte att ta det lugnt och njut av de kommande dagarna.
Strunta i energitjuvarna och fokuserna på energipåfyllarna