Det märks på er.

Man märker snabbt när de flestas ledighet är slut, ni är nämligen en hel del som då återigen kikar in här på sidan. Så välkomna tillbaka!! 
 
Även jag själv brukar bli bättre på att logga in här och skriva när ledigheten är slut.
Dock fastnar jag väldigt ofta, skriver, raderar, skriver, raderar.....Ibland är det svårt att veta vad man vill/ska dela med sig av och vad man inte vill.
 
Vår senaste vecka har vi badat för förmodligen sommarens sista gång och det gör mig alltid lite vemodig. I år hann man ju dessutom inte bli ens lite less på sol, bad och stranden.
Vi var även under förra veckan på shopping, fyllde på med lite till skolstarten och laddade upp med värmeljus till hösten och mörket. Mysigt det också men som sagt jag känner mig inte alls klar med sommaren och värmen.
 
I slutet av veckan fick jag, Thomas, tjejerna och deras farmor hux flux för oss att åka till Falun och besöka Falukoppargruva. Det blev ett besök på tjejernas favvoställe Pinchos, gruvan, uteservering på stan (njöt av en härlig sommarkväll) och en natt på hotell.
 
Idag återgår många till sina arbeten, men vi har ännu lite ledighet kvar och det känns bra.
Vädret ser inte alls skoj ut framöver, så jag tänker att vi håller oss inne och fixar lite här hemma. Tjejerna började igår storröja på sina rum så dom har lite att fortsätta med idag när dom vaknar mina sjusovare.
 
Har knappt vågat titta nere i källaren på hela semestern, det har blivit min "kasta ner och gömma" våning i sommar. Borde ta tag i det och så vill tjejerna fixa sitt lekrum, kanske tar vi tag i det idag eller så får det bli en annan dag =)