Poolhäng i Cape Coral.

Igår vaknade jag tidigt, skrev ett inlägg till er och sen kunde jag inte somna om. Bestämde mig för att smyga upp, gick ut och satte mig och märkte då att flera delfiner lekte här utanför. Wow!! Det var så fint och häftigt tillsammans med den vackra soluppgången. Delfinerna fick jag knappt med på bild men den vackra soluppgången lyckades jag fånga. 


Efter en liten stund kom Ellie upp och satt därute och pratade med mig. Därefter kom de andra upp en efter en. Det blev frukost ute i solen och sen bestämde jag, Thomas och mamma att vi skulle åka till ett köpcentrum i Fort Myers. Ebba och Ellie ville stanna kvar i huset med farmor. 


Det blev snabbshopping för oss på några butiker sen lockade solen och poolen även för oss. Vi körde in på matbutiken och fyllde på med mat och dryck sen åkte vi hem till de andra. Sedan tillbringade vi resten av dagen vid poolen. Underbart!! Älskar sol och värme!


Nu är det en ny dag här och vi har precis ätit frukost igen. Det ser ut bli ännu en varm dag, solen strålar  och termometern visar redan 25 grader. 

Så vi passar nog på att njuta vid poolen även idag för snart är det (tyvärr!!) dags att åka hem till kylan igen. (null)

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap

Åh gud så härligt det ser ut!! Vi var i Florida med vår familj förra året i februari i 2v och var då 1v i Fort Myers Beach och 1v i Fort Lauderdale, helt fantastiskt. Skulle inte tacka nej till att åka tillbaka!!

Svar: Älskar Florida!! Vi har hunnit vara där några gånger nu med familjen och skulle åka tillbaka direkt om någon frågade mig =)
Evelina Mattsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress