Jag har härjat och sorterat och nu vill jag baka.
Efter jobbet idag gav jag mig ut på jakt, hade nämligen i helgen sett att träden här utanför var full med videkissar. Så jag härjade där i trädet och fick med mig några kvistar in. Dock började jag snora och nysa direkt, är det för att dom slagit ut eller var det för att jag härjade omkring ute bland träden?? Jag har tidigare haft vide inne i vaser utan vatten och då har det gått bra..Fåt helt enkelt se hur morgondagen går, är det atjo-prosit pågrund av att jag tog med dom in, så får dom väl helt enkelt flytta ut igen.
 
Annars har jag idag roat mig med att kolla igenom tjejernas vårjackor med mera, det är ju nämligen Lindbergs lagerutförsäljning på gång och alltid behöver man nåt. Verkar faktiskt som att våra tjejer helt plötsligt har vuxit, iaf Ellies kläder börjar glipa och imorn får jag ta och kolla igenom Ebbas kläder. Blev en hög med kläder som ska skänka och säljas vidare och kanske ökas den på imorn.
 
Frysen ekar tom hos oss, det är dags att fylla på den med hembakta bullar.
Men jag har ett problenm ,jag tycker inte längre att mitt recept är bra. Kanske har jag på slutet tagit för mycket mjöl, bullarna har blivit torra och tråkiga.
 
Så min fråga till er är: Har ni något bra recept till bullbaket??? Snälla skicka det till mig isåfall.
Via DM på Instagram, jag finns på Flickorna_E eller så mailar du på flickornae@gmail.com
Tack!!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress