Huset i Cape Coral.
Igår vaknade vi upp till första morgonen i huset i Cape Coral, solen värmde redan kl 8.00 så det blev frukost ute vid poolen. Tanken var att spendera hela dagen vid poolen men efter en stund blev det lite mulet så vi bestämde oss för att knyta på skorna och ta en promenad. Det är bäst att passa på medan det inte är stekande hett, målet var tjejernas favvo affär Dollar Tree.
 
Det blev en rätt lång promenad på några kilometer, skönt för oss vuxna att få röra lite på oss men jobbigare för de små med kortare ben. Efter vägen såg vi små ugglor som satt på gräsmattan och bodde där (?) i små hål. Dom satt där gulliga och vred på sina huvuden när vi gick förbi.
 
Väl hemma gjorde vi mac 'n' cheese och mumsade i oss och Ellie körde en haul och visade alla sina shoppingfynd för oss. Det har shoppats massor med skrivblock, penna, klistermärken, en fin låda, plånbok med mera.
 
Vädret fortsatte vara mulet men poolen är varm så vi badade hela kvällen och kikade på några farbröder som var här och fixade med en av båtarna (det ligger två gigantiska här) som ägaren till huset har. 
 
Nu har vi precis kommit upp till en ny dag, har frukost i magen och sitter ute. Dock är det faktiskt idag lite kallt ute, så vi får se vad vi hittar på. Förhoppningsvis blir det om en liten stund varmare för solen ska skina men det ska inte bli så hög temperatur. Hur som helst är det underbart att ha solsken på kinderna.
 
Följ oss gärna på Instagram vi heter Flickorna_e 
 
Sen vill jag be om en liten tjänst??
På sluten av detta inlägg finns ett rosa hjärta, det får man gärna klicka på, då färgas det rött och jag blir glad. Det går att klicka en gång per enhet. Tack och bock säger jag till er som tar er tid för detta, ni är bäst!

 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress