En shoppingdag för tjejerna.
God morgon!!
Idag var det en sån där morgonen igen, när man vaknar kl 05.00 och inte kan somna om. Tidigare dagar har jag faktiskt lyckats somna igen men icke idag. Men vad gör det, jag skriver väl ett inlägg till er då eftersom jag inte hann med det igår. 

Igår hade vi bestämt oss för att ha en shoppingdag vi tjejer. Thomas körde oss till Ellenton outlets och sen åkte han vidare till Bradenton på biltävling. Ebba och Ellie hittade bland annat fina kläder, smycken och skor.  Även jag, mormor A och Farmor AG kom därifrån med några påsar med shoppingfynd.

Vi kom tillbaka till huset på kvällen, då tog vi ett kvällsdopp och sen grillade vi hamburgare. Igår kväll var värmen också tillbaka, så vi satt ute länge och njöt och pratade. Nu håller jag tummarna för att det blir en varm och fin dag, för idag tänker vi nog hänga vid poolen. 

Det börjar ljusna utanför mitt fönster, så nu är nog solen påväg upp. Tror faktiskt att jag ska ta och smyga upp och låta henne som andas så lugnt och skönt bredvid mig få sova vidare. 

(null)
(null)
(null)
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress