En dag i Key West.
En tidigt start på dagen gjorde så vi började åka tidigt ut till Key West. Vi kom fram medan det ännu var lugnt, så vi lyckades hitta en parkering längst ner bara några meter från " Southernmost point". Vi var i stort sett själva där, så det var helt lugnt att fotografera. När vi gick tillbaka till bilen senare under dagen ringlade sig en lång kö för att fotografera sig vid monumentet. 

Sedan gick vi mot Duval Street för att leta oss till något frukostställe. Hittade ett mysigt ställe där vi slog oss ner och beställde in kaffe och mimosa. Sedan delade jag, Ebba och Ellie på grekisk yougurt, fruktsallad och French toast. Så himla gott, men kostar det så smakar det. En frukost kostar i stort sett (om inte mer) som en middag.

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Hemma innan resan medan vi var sjuka googlade jag och Ellie på Key West och vad man kan göra där. Då hittade vi bland annat ett ställe som hette  Mattheessens där det skulle finnas supergod Key Lime Pie och så skulle dom ha gigantiska och goda kakor. Så den platsen skrev vi upp på vår "to do " .  
Dit gick vi idag och köpte både kaka och paj.

(null)
(null)
(null)
(null)

Varmt, varmt, varmt.....
Vi har det supervarmt och då gäller det att fylla på med vätska. Ebba testade en kokosnöt, hon gillade den och ville allra helst ta med nöten hem.  

Shoppade lite smått och gott sedan gick vi ner till stranden och satte oss vid en bar och njöt av utsikten. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Dagen i Key West avslutades på stranden och där passade vi även på att mumsa min paj. Så nu har jag check på min bucket list: Äta key lime pie i Key West ✔️

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Eftersom vi inte får huset förrän imorgon så sover vi ikväll på hotell i Fort Lauderdale.  Kom fram nu på kvällen så vi gick direkt  ut för att äta middag. Bubba Gump låg alldeles bredvid hotellet så vi valde att gå dit.  Både Ebba och Ellie var supertrötta/hängiga ikväll, tror det är enblandning av jetlag, sviter från sjukan och lite solsting från idag.  Trötta men glada kröp dom ner i sängarna och somnade på en sekund. 

Natti natt från oss!!

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress