En dag i Fort Lauderdale.
Efter turen till Key West åkte vi till Fort Lauderdale och spenderade natten i Las Olas. Vaknade även idag tidigt så vi gick ner och köpte frukost på Starbucks och sen invaderade vi poolen.  När man är uppe med tuppen får man poolen för sig själv, så det var precis det vi fick. 

Vi hängde vid poolen ett tag, sedan gick vi ner och kollade in stranden. Ljuvligt!!
Hann vara även där en stund innan det till slut var dags för oss att checka ut från hotellet och börja vår färd till huset i Cape Coral.  Det var en resa på nån timme efter långa raksträckor. Till slut kom vi äntligen fram, åkte direkt till mataffären och bunkrade upp och sedan till huset. 
Så himla skönt att äntligen vara på plats och huset gillar vi redan skarpt.  Imorgon ska vi bara njuta och vara i huset, det ser jag framemot.  Men kanske lyckas tjejerna övertala pappa T att åka till Dollar Tree på lite shopping. 

(null)
(null) (null)
(null)

Cathrine

Hejsan, hittade er blogg då jag sökte på bloggar om Florida och Cape Coral. Vi har också fastnat för denna lilla pärla. Vi har besökt Florida 4 gånger och hyrt hus i Cape Coral 2, senast i oktober förra året och just nu planerar vi att återvända i höst. Tänkte kanske att börja som ni med ett par dagar ner mot och i Key West denna gången, då vi ännu inte varit. Blir kul att fortsätta följa er resa!

Svar: Så skoj att du hittat hit. Vi har också varit i Florida några gånger, har hyrt hus både här i Cape Coral och i Orlando. Vi började denna resa med en natt nere i Key West, hade känts stressigt och långt att åka bara över dagen för det är en bit att åka. Vi for sedan upp till Fort Lauderdale och tog en natt där innan vi åkte till huset i Cape Coral. Har sparat våra USA resor här på bloggen under kategorier.
Evelina Mattsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress