Stay strong, stay positive.

Den nya veckan gick det sisådär med, vi hann med en dag på förskolan och skolan sen däcka nästa dotter. Alltså fy vad jag lider med er som har barn som är sjuka lite nu och då. Mina är (tack och lov och halleluja) typ aldrig sjuka, men nu var det ihållande och det suger musten och all energi ur oss. Vi vilar och vilar, känns som att det är det enda man kan göra  förutom att ta lite nässpray och alvedon. Men ...STAY STRONG, STAY POSITIVE... snart är vabruari slut och mars bjuder förhoppningsvis på massor av ny härlig energi och massor med solsken. 

☀️☀️☀️


(null)


Emma

Näe, fy alltså!!! Hoppas på snabbt tillfrisknande för stackars E.💞 Efter 1 timme på förskolan igår ringde dom och sa att Livia har feber.. Idag har hon mått bra så jag hoppas det var något tillfälligt. Har aldrig varit med om så mycket vabb och sjukdomar som nu, förhoppningsvis har vi gjort vår kvot för detta år! Kram på er!!

Svar: Jag både vi och ni måste ha maxat vår kvot nu va?? Vi blir hemma resten av veckan och piggnar på och laddar upp för helgen...☀️🙏🏻
Evelina Mattsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress