Sköna lördag.
 Goddagen på er!!
Hoppas ni alla har en bra lördag.
 
Jag gillar lördagar...
Sova längre, slappa i soffan, äta frukost framför tvn, dricka några koppar kaffe i lugn och ro och ha en ledig dag framför mig. Tjejerna brukar sjunka ner i soffan dom också med sina mobiler och spela spel. Idag tittade jag på dom, log inombords och laddade ett tag innan jag släppte bomben.
 
- Nu klär vi på oss och går ut och skottar!!
 
 
Men riktigt så "elak" var jag inte, men vi klädde på oss och gjorde oss klara att sparka igång denna dag. Hade läst att alla barn som målade en melloteckning skulle få en godispåse på Coop.  Ebba och Ellie ritade en varsin, sen klädde vi på oss och gick dit, för vi skulle ju även ladda upp med lite gott till Mello ikväll. Coop hade denna lördag medlemsdag så förutom det jag skrev om tidigare så bjöd dom på knäckepizza, fika, saft och billigare lösgodis. I butiken hade dom även gömt små rävar och om du lyckades hitta en fick du ta med den hem. Till mina gosedjurs älskande tjejers stora lycka så lyckades dom hitta varsin lite gullig räv.
 
 
När vi sedan kom hem igen efter promenaden så hjälpte tjejerna FRIVILLIGT till att skotta, det gör mig glad och tacksam. Sen blev det kojbygge i de stora snöhögarna enda tills små magarna började kurra efter lunch.
 
Nu slappar vi i sofforna igen och lite senare har vi mer skoj på gång innan vi ska hem och kolla på Mello.
Sköna lördag.
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress