Ge dig av basilusken!!
Fjärde dagen i soffan med Ellie och ännu är hon inte piggelin. Sist vi var hemma såhär många dagar var för flera år sedan, då hade båda tjejerna vattkoppor. Jag är tacksam för att tjejerna (trots denna omgång) är sjuka så pass lite som dom är. 

Ellie brukar säga att hon gillar "glitter och glamour" och de senaste dagarna har det inte varit så mycket av den varan. Hon har sett så rolig ut när hon haft sin toalettrulle bredvid sig och så en icapåse som hon kastar alla papper i efter att hon snutit sig. Hon har även burit med sig dessa saker om hon förflyttat sig i huset. 

Största sorgen och tråkigast var det igår, för då missade hon sin slalomavslutning. Men snälla fröknarna skickade med mig och Ebba både diplom och godis till Ellie. 

Hela veckan har jag gått och trott att imorn är hon frisk....men först kom hostan, hals ont, huvudet som värkte, sen atjo prosit och en supersnorig näsa och sen slog febern till  och där är vi nu. 
Så imorgon blir det ännu en dag i soffan för mig och Ellie. Sen har vi hela helgen på oss att kurera oss, så hoppas vi på att vara alerta till nästa vecka. 

Vi andra i familjen håller tummar och tår för att inte basilusken ska ta även oss 🦠

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress