En helg i Stockholm.
I fredags efter jobb och skola tog vi med oss tjejernas farmor och åkte ner till Stockholm.
Det var pappa T´s födelsedag på fredagen så då firade vi honom, det blev middag på Caliente. MUMS!!
 
 
På lördagen njöt vi av hotellfrukost, ljuvligt att få plocka och ta det man vill ha och bäst av allt man slipper ta reda på rester och disk. Planerna var sedan ett besök på Naturhistoriska och Cosmonova, filmen var inte så bra men museet gillar vi. Tjejerna framför allt Ebba var sugen att titta på mer där inne och vi andra ville vidare, men direkt efteråt ångrade jag mig att jag inte gav henne några minuter till för att se det hon ville se. När dom väl är intresserad av något ska vi vuxna liksom stressa på.
Men jag tror säkerligen att vi snart kommer dit igen och då ska hon få titta i sin egen takt.
 
 
Efter Naturhistoriska åkte vi in till stan igen och gick till en av tjejernas favvo butiker USA godis, där shoppades det massor med godis. Hann med ett besök på Flying  Tiger innan vi promenerade genom Söder mot City, men små  ben blev trötta så till slut tog vi en taxi tillbaka till hotellet. Sedan  mumsade vi i oss godiset i hotellsängarna medan vi tittade på Mello.
 
Efter söndagens frukost bestämde vi oss för att packa ihop, checka ut och ta bilen till Mall Of Scandinavia. Vi kom alla ut med lite smått och gott därifrån ;)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress