Alla hjärtans dag♥️
Jag har blivit dålig på att fota nu för tiden, bra på ett vis kanske. Men nä jag vill ha foton och njuter massor av stunden även om jag förevigar det med ett kort eller två. Igår till exempel hade jag tillsammans med svärmor en härlig kväll i slalombacken, Ebba och Ellie hade skidskola och under tiden passade vi på att åka, en härlig stund som jag hade velat föreviga. 

Innan skidskolan var vi och firade gammelmormor Siw som fyllde år. Tänkte innan att jag skulle komma ihåg att ta en bild på henne och tjejerna. Men tror ni jag kom ihåg det? Nä!! 

Vi har firat lite idag också, liksom många av er andra misstänker jag. Det jag pratar om är ju såklart: Alla hjärtans dag♥️ Ebba och Ellie ville äta rosa amerikanska pannkakor med jordgubbar, nutella och grädde till middag, så det slog vi till på. Tjejerna fixade, dukade och förberedde innan. Jag hade fixat en varsin alla hjärtans dag-påse till Ellie,Ebba och Thomas. Under eftermiddagen kom även tjejernas farmor och sedan Gerd och Matilda förbi med  presenter. 

Men nu nattar vi ner oss och laddar om för imorgon, då är det nämligen Alla hjärtans dag disco på skolan. 

(null)

(null)

Fnulan

Att man inte var hemma hos dig denna hjärtliga dag!!

Svar: Tack snälla....!
Evelina Mattsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress