Två hela fingrar.
 I helgen har vår minsta sessa, kusin Livia fyllt 2 år ♥
Så på lördagen var vi på kalas till henne med paket och ballong.
Ellie körde dubbla kalas på lördagen och hann innan Livias kalas även vara till en klasskompis som fyllde 7 år.
 
Idag blev det en tur till IKEA med tjejernas farmor. Vi kom hem med lite smått och gott, bland annat gosdjur, olika ljus, mobilskal och mjuka mys strumpor.
 
Det märks att våra tjejer blir äldre, den minsta tar ju dessutom efter den äldre på vissa saker. Dom är liksom inte små men inte stora heller, utan nåt mittemellan så läste jag nåt ikväll: Det finns ett engelskt uttryck som säger ”She is just an inbetween, too young for boys, too old for toys”. Förkortningen blir "tweenie", perioden mellan barn och tonåring.
 
Tweenie så mitt i prick....stämmer iallafall på vissa punkter ♥
Sen tycker jag det är viktigt att få vara "nåt mittemellan" att fortfarande få leka och skoja när man vill och få vara "stor" när man vill. Tyvärr allt för många barn som slutar leka alldeles, alldeles för tidigt. Tyvärr verkar många vuxna städa bort sina barns leksaker innan dom lekt färdigt med dom, kanske tycker man barnen ska bli "stora". Jag står själv ibland och suckar över alla leksaker, gosdjur, barbies, dockor, små figurer och alla dessa kartonghus som tjejerna gör, men jag har bestämt mig för att gilla läget. Jag älskar mina tjejers lekfullhet och kreativitet och det kommer komma en tid när jag kommer sakna allt detta. Så därför flyttade ännu ett gosdjur hem till oss idag ;)
 
Nu laddar vi om en för en ny vecka som även den bjuder på kompiskalas och lite andra skojigheter!
Härligt!!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress