Snart dags att fira.
Tidigare hade jag en förhoppning om att få fira halloween i USA men så blev det inte i år.
Så istället klurar vi på att köra en liten halloweenmiddag med skojigheter hemma hos oss för några vänner.
Tänkte ikväll plocka fram halloween låda för att kika efter vad vi har hemma och vad som kan tänkas behöva.
 
Det brukar vara roligt att duka med roliga tallrikar och servetter, sugrör,rolig mat, blodsprutor, spindlar, blodljus, fladdermöss och en liten överraskningspåse/give away brukar vara skoj och uppskattat.
 
Klurar du också på göra en halloweenmiddag eller kanske vill du göra något halloweenpyssel kika då in under mina KATEGORIER och välj sedan PYSSEL-HALLOWEEN där finns en massa tips från oss.
 
Här kommer lite bilder från våra middagar och pyssel:
 
 
Många gånger har jag funderat och tänkt.
Vad vill jag??
 
Den frågan ställer vi oss nog alla någon gång emellanåt.
När jag känner att jag står och stampar eller inte kommer någon vart....liksom bara "står till" eller blir så otroligt less då dyker den frågan upp i mitt huvud. Vad vill jag?? Det är många gånger som jag suttit med en tomt papper framför mig och funderat och tänkt. Vad vill jag??
 
När jag försöker tvinga mig själv att komma på något eller få ur mig nåt förblir det där vita pappret bara vitt och tomt. Men sen helt plötsligt bara smäller det till och tankar och idéer bara kommer till mig.
 
Häromdagen blev det så, mitt i min saknad efter någon så dök en affärsidé upp i mitt huvud. En sak som jag så gärna hade velat haft själv just vid det tillfället och även idag. Wow!! Hann jag tänka för mig själv...
Sen dagen efter satt jag och läste nåt sorgligt och tänkte på alla saker vi människor går igenom i våra liv .
Sorg, Glädje, Smärta, Lycka och så vidare.....
Då pang kom nästa idé.....ännu en gång tänkte jag wow.....
Jag tror på karma och jag tror på tankens kraft och jag vet att plötsligt bara händer det.
Mina små idéer spar jag i mitt huvud men jag ska absolut sätta mig och skissa på dom.
 
Jag tycker att allt som har med kroppen, huvudet och själen att göra är intressant.
Det undermedvetna, Intuition, En känsla av att veta utan att veta, Magkänslan.....
 
Pratade lite med kollegan J om detta, hur man kan känna på sig saker. Jag var häromdagen ute och åkte bil och då började jag tänka på en vän, det gick en liten stund och helt plötsligt kommer hon och går där vi åker med bilen. Sådana situationer blir det rätt ofta för mig och visst är det lite härligt, konstigt och "läskigt" att det kan bli så?? Vi fortsatte att prata jag och J och hon berättade om en författare Sanna Edhin och sa att jag borde läsa någon av hennes böcker för dom var bra. Jag tyckte det lät superspännande, tyckte att namnet lät bekant och tänkte att jag får kolla om det mer sen. Åkte efter arbetsdagen hemåt och tänkte att jag måste googla upp den den "filuren" och se vad hon skrivit om. När jag kom hem gick jag in i sovrummet och sneglade snabbt mot mitt nattduksbord och där låg "hon" redan och väntade på mig. Boken hade jag visst redan lånat på biblioteket någon dag innan, jag hade fastnat för bokens framsida och texten på baksidan och nu när jag läser det igen så tror jag faktiskt att jag läst den tidigare utgåvan.
 
De senaste dagarna har så många konstiga(?) saker hänt, bitar fallit på plats och idéer poppat upp i huvudet. Är jag kanske inne i ett flow nu eller är det kanske lagen om attraktion som helt plötsligt slår till??
Vad det än är så välkomnar jag det 🙏🏻🍁🧡
 
 
 
 
 
En härlig helg med nära och kära.
Det blev en härlig helg.
En helg då vi hunnit träffa många nära och kära.
 
På fredagen kom Robert, Emma, Collin och Livia förbi en sväng. Det busades och pratades, bland annat pratades det om resor eftersom vi alla har resor bokade framöver. Så roligt för dom och för oss!!
 
Sen har vi träffat Fabror Nicklas och Anne som var hemma från Stockholm och kom över och efterskotts-firade Ellie innan vi tog bussen ner till Ovanåker. Japp det blev en busstur, ca 4 minuter lång men tjejerna tyckte det var så skoj och lite tokigt. I Ovanåker firade vi farfar Calle, Gerd, Alexander och Matilda som alla fyllt år.
 
 
Efter frukosten idag packade vi picknik i väskan och drog till skogs.
Vädret visade sig från sin bästa sida, sol och varmt!!
 Frysen är påfylld och jag hoppas kunna njuta av många goda såser och maträtter med min svamp.
 
Imorn ny veckan, vecka 42...två veckor sedan är det höstlov.
Planen var från början en resa då, men nu blev det inte så. Inte vann jag på lotto i helgen heller så jag får spara, vänta och längtas till ett lov lite längre fram. Pappa T åker iväg Los Angeles och vidare till mässa i Las Vegas. Så japp lite smått (ganska mycket!!) avundsjuk är jag/vi. Men vi ska väl lyckas hitta på något skoj här hemma också och kanske kan vi önska oss en liten present eller två ;)