Vi kör på!!
Förra veckan rev vi ut hela Ellies rum och började om med ett tomt "skal". Målade hennes väggar, bar in hennes säng, fixade skrivhörna och sminkhörna. Sen gick vi (läs Evelina) lös med en guldspray och fixade en massa guldiga detaljer. Rummet blev riktigt bra och känns mycket större. Nu ska vi bara hitta en fin, mysig och mjuk matta till hennes golv och upp med några små detaljer till. 

(null)

Piffandet av rum smittade av sig och när Ebba frågade om vi inte kunde fixa hennes rum också hörde jag mig själv svara jaaaaaaa!! Så snabbt som blixten tömdes även hennes rum på alla saker och sen har vi spånat idéer dit in. Ebba älskar isbjörnar så nu blir rummet isbjörns inspirerat. Även Ebba ska ha en skrivhörna och en sminkhörna. Har beställt lite nya saker dit in, men det mesta ska vi försöka återanvända av saker vi redan har här hemma.  Mer bilder kommer.....

Nu är vår tanke och förhoppning att båda rummen blir klara innan halloweenfesten på onsdag. Så vi varvar måla rum med att fixa halloweendekoration och pyssel. 

(null)
(null)


Många järn i elden.
Japp just nu är det de, många järn i elden....
Men roliga "järn" för det mesta.
 
Vi planerar förfullt för halloween, både pyntar och planerar pynt här hemma.
Inbjudningar har ikväll fixats till en liten halloweenfest nästa vecka. Tjejerna fick bjudan in några vänner var,helst skulle dom såklart bjuda alla om dom känner men det går ju faktiskt inte. Så mamman sa bjud tre vänner var så kör vi en liten fest för dom....lättare sagt än gjort. Tjejerna tänker först börja med middag och sedan gå "bus eller godis" till några vi känner. Så se upp nästa onsdag kommer dom!!! Tror att farmor och Emma och Estrid ligger "risigast" till =)
 
Mat har vi liksom många år tidigare köpt en hel del på Lidl, dom har speciell mat och snacks inför halloween.
Så det blir nog som tidigare en buffe av lite allt möjligt.
 
Som att vi inte hade nog med att planera, fixa och ställa ordning inför halloween, häromdagen fick vi även för oss att vi skulle göra om i Ellies rum. Så just nu står ALLA hennes saker i hallen, vårt sovrum och lite överallt. Igår shoppades ny färg till rummet och ikväll började jag och Ellie måla lite grann därinne. Självklart smittade det av sig så nu vill även Ebba fixa om på sitt rum. Jag sa till tjejerna att även jag var sugen på att göra om mitt rum (sovrummet) men då fick jag ett NEEEEEJ!!! från båda tjejerna. Tydligen tycker dom att jag hela tiden gör om mina rum....hmmm låt mig se.....mitt sovrum gjorde jag om när vi flyttade in i huset och hur många gånger har jag egentligen gjort om Ebba och Ellies rum???? Japp tjejerna har alltid och är fortfarande alltid prio ett, men nog tusan är det min tur också att få göra om lite.
 
Så medan elden är varm kanske jag fortsätter att "smida lite järn".
Kanske ger jag mig på även mitt eget rum.
 
Ellies fina rosa säng som nu är nedplockad och utslängd....lite vemodigt...
 
 
 
 
Snart dags att fira.
Tidigare hade jag en förhoppning om att få fira halloween i USA men så blev det inte i år.
Så istället klurar vi på att köra en liten halloweenmiddag med skojigheter hemma hos oss för några vänner.
Tänkte ikväll plocka fram halloween låda för att kika efter vad vi har hemma och vad som kan tänkas behöva.
 
Det brukar vara roligt att duka med roliga tallrikar och servetter, sugrör,rolig mat, blodsprutor, spindlar, blodljus, fladdermöss och en liten överraskningspåse/give away brukar vara skoj och uppskattat.
 
Klurar du också på göra en halloweenmiddag eller kanske vill du göra något halloweenpyssel kika då in under mina KATEGORIER och välj sedan PYSSEL-HALLOWEEN där finns en massa tips från oss.
 
Här kommer lite bilder från våra middagar och pyssel: