Grattis och Tack!!
När jag för ett tag sedan var till Stockholm så köpte jag några presenter:
* Tack för lånet-present.
* Tack för hjälpen-present.
* Grattis till tjejen!-present.
 
Till min svägerska Emma köptes en "tack för hjälpen-present" eftersom hon fixade en så himla fin och god tårta till Ellies kalas. Så till henne blev det en påse med lite olika chokladbitar från Lindt. Till vår vän Emma köpte en "Tack för lånet-present" eftersom hon så snällt lånade ut alla sina Harry Potter filmer som vi plöjde innan vårt besök på Universal Studios i LA. Hon som gillar korv fick såklart en fin korv-nyckelring från Lego =)
 
 
De sista presenterna var till min vän Linda som förr snart ett år sedan fick barn, en liten tjej, en söt liten Elise.
Inte förrän nu fick dom "gröt" av oss, bättre sent än aldrig liksom ;)
Till Elise blev det fina kläder från Newbie och en gullig hund från Disney. Det blev en rolig eftermiddag/kväll hemma hos Linda, mina tjejer fick bland annat gå loss på hennes utklädningskläder. Linda hade även spökat till sin jordkällare och altan så det var riktigt läskigt att gå förbi där.
 
 
Barnsligt, fnissigt, tokigt och att ta fina bilder har alltid varit vår grej,dock var det lite drygare på den tiden vi lära framkalla våra bilder. Tack och lov för att tekniken gått framåt  ♥
Tack för en rolig eftermiddag/kväll Linda och Elise, det gör vi snart om igen...Men den gången under lite mindre "press och stress" ;)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress