Så som en eftermiddag/kväll ska vara.
Det är så skönt med eftermiddagar och kvällar när man hinner med, idag var en sådan dag.
Ebba smet in på sitt rum och pratade i telefon men en vän. Medans plockade jag och Ellie fram hennes deg och började baka och fyllde snabbt bordet med fina bakverk. Så vi bestämde oss för att duka iordningen till ett eget Sommars (ett lokalt konditori/bageri).
Kära nån så vi sedan fikade....massor med fina bakverk gled ner ;)
 
Det här är ett enkelt pyssel att göra med ditt barn, de flesta ingredienser har man redan hemma. Det brukar vara citronsyran man får köpa med sig hem och den hittar du bland kryddorna på matbutiken.
 
 
 
 
 
 
 
Ellies nya rum.
Här kommer ännu ett litet tjuvkik på ett av rummen som vi fixat hemma hos oss. Det är rummet som vi faktiskt gjorde om först, Ellies rum.
 
Ellies rum var redan innan rosa och grått, så färgen på väggarna förbättrades och sen ville hon ha detaljer i rummet i rosa, grått och guld.Så vi köpte oss en guldsprayburk och gick bananas på saker och prylar.

 Beställde en ny fin bokhylla att ha ovanför skrivbordet, på den hamnade bland annat hennes lilla "my little pony saker samling". Några guldsaker har Ellie fyndat på loppis, bland annat sin guld-ljusstake.
 
Även i Ellies rum blev det en skrivbordshörna och en sminkhörna och här inne blev det även flera boklister. Lika som i Ebbas rum tar vi det lite pö om pö nu och sätter upp saker undan för undan så vi verkligen får känna efter hur vi vill ha det.
 
♥♥♥
 
 
Ebbas nya rum.
Här kommer ett litet tjuvkik på ett av rummen som vi fixat hemma hos oss. Rummet är Ebbas och som ni kanske förstår så älskar hon isbjörnar. Ursprungs isbjörnen är han som sitter där mitt på bilden, favoriten Isis. Han har varit med sen Ebba var liten och har varit med i ur och skur och varit med på många av våra resor.
 
Nu när Ebba ville göra om sitt rum var svaret rätt snabbt på frågan hur hon ville göra det.
Jag vill ha isbjörnstema.
 
Så hennes rosa fjärilstapeter har nu målats i grått och mint, sen målade vi isberg med snötoppar. Tavlor, matta, sängkläder och kuddar beställde vi så nu har hon minsann ett riktigt isbjörnsrum, det är bara några små detaljer som fattas. I de andra hörnen av hennes rum finns en skrivsbordshörna och mitt i mot sängen en sminkhörna. Vi blev riktigt nöjda med hennes rum och ska långsamt (så vi hinner känna efter) fixa det sista därinne.
 
♥♥♥