Mitt blonda yrväder ♥
Hej på er - länge sen sist!!
 
Jag och min kropp däckade i mitten på förra veckan. Allergi (pollen?), vätskebrist (efter all sol?) och en lunch som min mage inte alls klarade av. Min kropp slog helt enkelt ifrån, så de sista dagarna i veckan låg jag hemma och sov, sov och sov.
 
Men till helgen var jag rätt okey igen och helgen har vi tillbringat utomhus i det härliga vädret vi har. Spontana vänner på besök både på fredag och lördag och det var så himla kul.
Jammel, trams och massor med skratt....
 
Sitter nu och njuter av mina vackra blomstrande äppelträd och vårt härliga väder med solsken som ger så mkt glädje och värme. Måtte detta underbara väder stanna hos oss i många månader.
 
Mitt fina blonda yrväder Ellie.... älskade sommarbarn ♥
Min andra lilla älskling Ebba var inne och fixade med andra saker, inte alls lika lätt att få henne på bild nu. Men jag ska minsann dra fram kameran och fånga även henne ♥
 
 
 
Nu ska jag fixa till mig efter morgonens långpromenad som avslutades med en frukost på altanen och skriveri till er.  Tror minsann jag ska lura till mig en kopp kaffe hos pappa, den första sen i onsdags. Men första måste jag bara visa några bilder på de vackra, blomstrande äppelträden ♥
Ha det bra allesammans, vi hörs mer sen!!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress