Medan timmarna går.
De senaste veckorna har varit konstiga eller annorlunda kanske jag ska säga. Antingen har vi haft någon klämdag och extra ledig dag eller så har vi slagit till och varit sjuka här hemma. Är inte så vanligt att varken vi vuxna eller tjejerna är sjuka så när vi blir det känns det jätte konstigt. Konstigt nog verkar det slå till varje gång någon påpekar att vi aldrig är sjuka...."ta i trä"....man ska aldrig prata om det =)
 
Först hade tjejerna sina feberdagar för ca en månad sen och sen däckade jag förra veckan och för några dagar sedan slog illamåendet till på Ellie. Vet inte riktigt vad vi mått dåligt av men självklart har vi stannat hemma våra  timmar efter att vi piggnat till, för jag blir på riktigt arg och besviken på människor som inte följer det. Det är pågrund av "slarv" som vissa förskolor/skolor och arbetsplatser har sjukor som går runt, runt och runt.
 
Men efter idag är vi alla okey'ade och imorn ser jag framemot att jobba lite.
 
 
 
Idag medan vi kör de sista kurerings timmarna roar sig Ellie med att prova på att sy en kudde till sitt gosdjur Elliefanten medan jag sitter och skriver lite till er. Men nu måste jag avsluta för det är dags att byta tråd och sy ihop kudden.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress