Medan timmarna går.
De senaste veckorna har varit konstiga eller annorlunda kanske jag ska säga. Antingen har vi haft någon klämdag och extra ledig dag eller så har vi slagit till och varit sjuka här hemma. Är inte så vanligt att varken vi vuxna eller tjejerna är sjuka så när vi blir det känns det jätte konstigt. Konstigt nog verkar det slå till varje gång någon påpekar att vi aldrig är sjuka...."ta i trä"....man ska aldrig prata om det =)
 
Först hade tjejerna sina feberdagar för ca en månad sen och sen däckade jag förra veckan och för några dagar sedan slog illamåendet till på Ellie. Vet inte riktigt vad vi mått dåligt av men självklart har vi stannat hemma våra  timmar efter att vi piggnat till, för jag blir på riktigt arg och besviken på människor som inte följer det. Det är pågrund av "slarv" som vissa förskolor/skolor och arbetsplatser har sjukor som går runt, runt och runt.
 
Men efter idag är vi alla okey'ade och imorn ser jag framemot att jobba lite.
 
 
 
Idag medan vi kör de sista kurerings timmarna roar sig Ellie med att prova på att sy en kudde till sitt gosdjur Elliefanten medan jag sitter och skriver lite till er. Men nu måste jag avsluta för det är dags att byta tråd och sy ihop kudden.
 
 
 
Nya städer och nålar.
För ett tag sedan efterlyste jag tips på nya kartor för jag ville ha en större.
Det tog typ en dag så skickade svägerskan Emma ett meddelande till mig och frågade om jag ville ha.
I meddelande var en bild på en stor karta som tydligen skulle bytas ut och kastas på hennes jobb.
Åh så glad jag blev! En mycket större karta där fler städer stod med, precis vad jag ville ha.
 
Nu har den gamla kartan fått flytta ner och den nya upp på väggen, nålarna har flyttats över och nu kluras på nya resmål och äventyr och nya nålar ligger redo att sättas dit.
 
 ♥♥♥
 
Mitt blonda yrväder ♥
Hej på er - länge sen sist!!
 
Jag och min kropp däckade i mitten på förra veckan. Allergi (pollen?), vätskebrist (efter all sol?) och en lunch som min mage inte alls klarade av. Min kropp slog helt enkelt ifrån, så de sista dagarna i veckan låg jag hemma och sov, sov och sov.
 
Men till helgen var jag rätt okey igen och helgen har vi tillbringat utomhus i det härliga vädret vi har. Spontana vänner på besök både på fredag och lördag och det var så himla kul.
Jammel, trams och massor med skratt....
 
Sitter nu och njuter av mina vackra blomstrande äppelträd och vårt härliga väder med solsken som ger så mkt glädje och värme. Måtte detta underbara väder stanna hos oss i många månader.
 
Mitt fina blonda yrväder Ellie.... älskade sommarbarn ♥
Min andra lilla älskling Ebba var inne och fixade med andra saker, inte alls lika lätt att få henne på bild nu. Men jag ska minsann dra fram kameran och fånga även henne ♥
 
 
 
Nu ska jag fixa till mig efter morgonens långpromenad som avslutades med en frukost på altanen och skriveri till er.  Tror minsann jag ska lura till mig en kopp kaffe hos pappa, den första sen i onsdags. Men första måste jag bara visa några bilder på de vackra, blomstrande äppelträden ♥
Ha det bra allesammans, vi hörs mer sen!!