Tre tjejer på vift.
Idag hade vi ställt in oss på shopping, Pappa T skulle iväg och träffa en firma så innan han åkte dit lämnade han av oss på Dollartree. Där gick vi länge i godan ro och fyllde en korg med grejer. När vi var klara skickade vi ett sms att vi var färdiga. Är strax klar, kommer....fick vi till svar. Men vi var lite mer shoppingsugna och tänkte att det andra köpcentret låg ju bara "runt hörnet" så vi började gå och gå och gå.....Höll nästan på att dö värme döden, rackarns så varmt det var. Såg en stor skylt som visade Starbucks, där sprang vi in och köpte dricka och drog ännu ett sms till Thomas.
 
We are lost!! =)
 
Tänkte att Thomas lär ju lyckas hitta oss nånstans så vi bestämde oss för att spatera lite till och då såg vi entren till en affär som säljer massor med kalasprylar så där gick vi in. Hittade både den ena och andra roliga grejen. Så kom ett nytt sms från Thomas: Jag är utanför!!
 
Jiho vi var räddade!!
Jag hade tydligen lurat iväg oss åt helt fel håll...ups!! Vi tyckte alla att vi kände igen oss, men det var nog för att vi dagen innan åkt bil där. Men nu fick vi hoppa in i bilen och bli skjutsade till rätt ställe. Började med att äta lunch, jag gillar verkligen att alla ställen här ger alla barn kritor och papper att rita på medan dom väntar.
Efter maten gick vi tjejer till Victorias Secret, handlade lipgloss till oss alla och undies till mamman.
Får nog ta och visa er alla shoppingfynd när vi kommer hem, just nu ligger dom utsprida lite överallt.
 
 
 
Sen var det snabba ryck hem till poolen för att återämta oss efter dagens strapats. Där låg vi och njöt tills solen gick ner bakom hotellet.  Sen slog vi till och grillade för första gången i år, det fanns nämligen fina grillplatser här på området. Så middagen blev grillat och potatismos och till efterrätt jordgubbar, grädde och muffins.
 
Ännu en dag förbi snart hemfärd, det vill ingen av oss riktigt än.
Men vi har några dagar kvar och vad vi hittar på imorgon det får vi se då.
♥♥♥
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress