Slutet gott, allting gott.
Torsdag, trött dagen i veckan....
Man har liksom gjort en veckas "slit" och bara längtar till helg.
Det brukar ofta märkas både på sig själv, tjejerna och även på jobbet att alla blir lite extra trötta, ledsna osv då.
Här hemma hade jag tre tjejer (räknar in mig själv)som var trötta, slitna och ledsna på kvällskvisten och då blir det lätt onödigt tjafs och bråk. Vi gick alla åt olika håll och surade/var ledsna ett tag men det slutade med kramar och förlåt. Så skönt och viktigt för jag vill verkligen inte att någon ska somna och känna sig ledsen eller så.
 
Pappa T är kille och förstår inte alls det "tjejiga" vi håller på med, lite synd om honom men jag samtidigt blir jag irri för att han inte fattar =)
Ja ja slutet gott, allting gott....Jag ser framemot helg med min familj.
♥♥♥
 
Efter skolan idag åkte vi raka vägen till Lindberg för där började idag vårutförsäljningen men det visar jag nog bilder på imorn. Nu ikväll hade jag tänkt dela med mig av ännu ett pyssel, denna gång något vi gjorde på förskolan idag.
Hösten 2013 var detta ett väldigt populärt pyssel och idag fick vi lust att göra det igen. Så tillsammans med några barn smälte jag en hel drös pärlor och sedan gjorde vi påskarmband.
 
Du ställer din ugn på ca 200 grader, placerar indianpärlor på bakplåtspapper (jag glömde det på första plåten, men det blir bättre med bakplåtspapper under pärlorna) på en ugnsplåt.
Ställ sedan in plåten och vänta.....
Efter inte allt för långt tid börjar pärlorna smälta ihop och då gäller det att vara med.
Ut med dom och ta bort bakplåtspappret så dom kyls ner.
 
Sen så är det bara att börja trä fina armband eller halsband.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress