God morgon från LA.
Igår började vi vår sportlovsresa till änglarnas stad, Los Angeles.
 
 
Resan gick smidig och fort (kändes det som trots 11 timmar flyg) Sen att ta sig genom alla kontroller och hämta hyrbil flöt också på. Ellie frågade ex antal gånger hur snart vi skulle vara på hotellet för hon var SÅ laddad för att bada. Blev ett snabbt stopp för lunch innan vi checkade in på vårt hotell, Intercontinental Los Angeles Downtown.  Ett fint och fräscht hotell, där incheckning skedde på våning 70 med en otrolig utsikt. Checkade in vårt rum och sen drog vi mot poolen.
 
Vårt hotell är det högst där i mitten med en vit mast (?) på.
Så här ser vårt rum ut fast spegelvänt (bild lånad från hemsidan)
 
Knäppte en fantastiskt bild efter denna som jag av misstag råkade radera.
Lyckliga barn, solnedgång, himlen full med färger. Men men men.....jag får helt äntligen fota ÄNNU mer bilder. Brukar alltid ångra mig när jag kommer hem att jag inte fotat mer, Så nu är alla minneskort låsta för radering och batterier laddade så nu kör vi strax en ny dag.
 
Vi har legat halvvakna här sedan ca kl 04.00 eftersom vi somnade omkring kl 19-20 igår, har dock lyckats få tjejerna att somna om och själv passar jag på att skriva till er. När alla vaknat ska vi ta en promenad ut och äta frukost (perfekt när det är öppet dygnet runt) kanske ta oss ett morgonbad och sedan tar vi bilen och kör söderut mot Carlsbad där vår lägenhet väntar.
 
Hoppas ni följer oss både här och på instagram (Flickorna_e)
Hörs senare!!
Miss Jennifer

Vilket lyxigt hotellrum :D Njut av semestern :D

Svar: Tack snälla =)
Evelina Mattsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress