Äntligen sol och värme!!
När alla hade vaknat, vilket var rätt tidigt idag så klädde vi på oss både koftor och jackor och drog ut på frukostjakt. Stannade och fotade den fina konsten på hotellet. Massor med gubbar och gummor som lyfter varandra, ca 10 cm höga i massor med färger. Sen spatserade vi ut........
 
Hittade på Dennys en bit bort så där gled vi in, det var nämligen länge sedan vi åt en frukost där. Varm choklad, pannkakor, apelsin juice med mera till oss alla. Gott, gott och väldans mättande.
 
 
Med mätta magar gick vi tillbaka till hotellet och hoppade fort i våra badkläder och åkte ner till poolen. Solen sken och värmde, vi njöt och var dessutom typ ensamma vid poolen.
Underbart att änligen på känna lite sol och värme!! 
 
 
Sen var det dags att checka ut från hotellet och börja åka mot Carlsbad. 
På vägen gjorde vi ett stopp i Newport för att äta, stannade på ett ställe vi ätit på förr som heter Baja beach cafe. Det stället ligger bredvid hotellet som vi bodde på förra gången vi var här. God mat och dryck till oss alla.
 
 
Sen blev det bara ett till snabbt stopp för oss, först på tjejernas favvo butik Dollar Tree och sedan Walmart för att handla lite mat till lägenheten. Vi hade sån himla tur och fick en stor fin lägenhet, direkt i anslutning till barnpoolområdet och lekområdet. Här ska vi njuta och må bra i några dagar. Även denna eftermiddag/kväll tog tjejerna ett kvällsdopp innan solen helt försvann och sedan blev det mac and cheese för brudarna. Jag och Thomas har precis plockat fram plockmat som vi ska mumsa i oss. Alla sitter här i soffan och gäspar så jag gissar på ännu en tidig kväll.....japp där somnade den första i soffan och den andra är inte långt ifrån.
 
Nu ska jag skynda mig att äta innan jag också somnar =)
Hörs imorn!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress