Vilken dag!!
Vilken dag, underbart väder ute.
Halva Edsbyn är nere i Uppsala för där spelas idag bandyfinal.
Men inte vi, vi håller oss på hemmaplan.
 
För vår del har dagen bestått av solsken, snö, kölbullar, varmchoklad, fika och kaffe tillsammans med tjejernas mormor och morfar. Super härligt och gott!!
Älskar när det är sånt här väder. Energin är påfylld!
 
 
Nu har vi mjukat upp och med en varm dusch och bastu och hoppat ner i soffan för nu är det bandyfinal som gäller. Efter den blir det middag och så ska vi visst fira lite St Patricks Day.(grönt, grönt, grönt)
 
HEJA EDSBYN!!!!
Nu läll!!
 
 
 
Pärla med dina barn.
Ett roligt att lätt pyssel att göra till påsken (eller ett annat tilfälle)
Pärla en pippi, klipp ut och klista på en näbb och ett par ögon.
Dra ett snöre och gör en ögla så du kan hänga upp den, dra sedan ett snöre längst ner och knyt fast en pärla vid varje ände. På mina andra kycklingar jag gjort har jag även klistrat en fjäder på ryggen, så det blir riktigt påskkycklingar.
 
Om man googlar finns det massor med fina fåglar, påskägg, harar med mera att pärla.
Endast fantasin som sätter gränser och barn brukar älska att pärla.
Klurar du kanske på vad du ska lägga i tex påskägget till ditt barn så köp en liten påse med pärlor och en pärlplatta att bygga på. Små påsar med pärlor eller små kit med både pärlor och någon pärlplatta brukar finnas att köpa och jag vet att det finns iallafall på vår leksaksaffär på orten.
 
Pärla på!!

 
 
 
Lite nytt i resväskorna.
Det blev som jag trodde en jobbig natt och dag idag.
Ellie somnade och vaknade sedan till, så sen låg hon och jag vakna LÄNGE och kunde inte alls somna. Det blev efter ett tag jobbigt när vi hörde Ebba och Thomas andas tungt och sova. Jag vågade inte ens titta på klockan, Thomas sa dock att sist han tittat på klockan var den 03.00. Men upp kom vi imorse iaf, erbjöd Ellie att stanna hemma och sova men hon skulle minsann iväg till skolan.
 
Så idag har jag roat mig med att städa, packa upp alla väskor och tvättat de mesta av våra kläder som nu är redo för sommaren som kanske kommer om några månader.
 
I våra väskor fanns en del shopping mest i Thomas och tjejernas väskor, själv hittade jag bara lite grann.
Närmaste högtiden just nu är påsk, så jag fyllde på med påsksaker, fina påsar att lägga saker i, lite roligt påskgodis och en hel hög med påskägg till mitt jobb.
 
Till kusin Agnes hittade vi en efterskottspresent (och påskpresent), två figurer som hon tycker mycket om. Så jag tror att hon kommer bli mycket glad för sitt paket.
Även till kusinerna Collin och Livia hittade vi en liten gullig påskpresent.
 
Till mig själv blev det lite smått och gott bland annat mineral power, läppglans från Victorias secret, clear eyes och nya undis.
 
Jag kom faktiskt återigen hem med dollar kvar i plånboken så dom får väl ligga tills nästa tripp ;)
Hur som helst är det kul med lite nytt.
 
Apropå påsk inom de närmsta dagarna tänkte jag tipsa om lite påskpyssel.
 
♥♥♥