När det inte blir som man tänkt sig.
Igår hade Ebba bestämt med sin kompis A att dom skulle på konsert i Öjeparken. När dom gick iväg passade jag och Ellie på att hälsa på kusinerna Livia och Collin (Emma och Robert). Emma hade bakat fredagsfika till sitt jobb och hade fått lite över som vi fick smaka....synd om oss ;)
 
Ellie pratar om att när hon blir stor ska hon öppna ett bokcafé, hon ska spela in egen sång/musik som ska spelas lite grann i caféet och till caféet tänker vi oss att Emma ska baka. Det kommer bli grymt!!
 
Tack för mysigt fredagshäng och supergott fika!!
 
Sen for vi hem för vi hade lovat att finnas hemma utifall tjejerna tröttnade på konserten och så blev det efter en liten stund. Satt ute och lyssnade på musiken från parken och pratade med mamma som kom förbi och gjorde oss sällskap. Hade tänkt oss en lugn, skön hemmakväll men så blev det inte.
 
Rätt som det var dök nämligen en minibuss upp med pappa T och hans anställda, dom hade varit ute på jobbfest och paddlat. Några hamnade här hemma och vår lugna hemmakväll var därmed slut, så japp jag blev något irriterad.
 
Men nu en ny dag.
Jag och tjejerna åker snart på dop och sen väntar andra festligheter lite senare.
 
Vi hörs senare!!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress