Midsommarhelgen.
Söndagkväll och jag små njuter av att veta att jag är ledig även imorgon.
Jag hoppas nämligen på att då vara helt pigg i huvudet igen. Har dragits med en huvudvärk i flera dagar, trodde först på att det var åska i luften i torsdags men det har liksom suttit i sen dess. Så min midsommar har varit lugn, jag har umgåtts med nära och kära och vilat. En skön midsommar måste jag säga ♥
 
Midsommarafton innebar som vanligt att det skulle plockas blommor och göras kransar. Ebba och Thomas var och handlade, så i år plockade jag och Ellie blommorna. Det var lättare sagt än gjort, för tyvärr har många blommor blommat över, men vi lyckades fylla vår korg och det räckte till kransar både till tjejerna och några gosdjur.
 
Vi har sån tur att vi blev bortbjuden både på midsommarafton till mina föräldrar och på midsommardagen till Thomas mamma. På midsommarafton kom även mina bröder med sambos och små kusinerna. Hade "bokat" ett rum hos mamma och pappa så vi sov kvar, både tjejerna och jag tycker det är lite mysigt. Det blir lite som när jag själv sov hos min mormor och morfar när jag var liten, samma rum som jag sov i då sover vi i nu.
 
På midsommardagen sov jag först flera timmar i soffan för att vila huvudet, sen cyklade vi över till tjejernas farmor och där var även tjejernas farbror Nicklas. Ebba fick efterskotts födelsedagspresenter och jag fick en fin, glittriga flaska från tyskland. God mat och en trevlig kväll som dock slutade tråkigt med Sverige förlust i fotbollen. Vi cyklade hem efter fotbollen och däckade alla snabbt i våra sängar.
En lugn och skön midsommar ♥
 
Idag efter att vi haft sovmorgon lurade Thomas ut oss på en biltur men det får ni läsa om mer imorgon, nu ska jag plocka ihop och även jag krypa ner i sängen som dom andra.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress