Fina helg.
Ännu en fin helg har passerat och det känns bra, för det var verkligen en bra helg. På fredagen efter våra jobb åkte vi till Thomas farbror och hans sambo. Dom bor supervackert alldeles vid ån, så vi åkte dit för att ta ett dopp. Vi hade turen och lyxen att även bli bjuden på smarrig kvällsmat. En härlig kväll och en bra start på helgen. 
(null)
(null)
(null)
(null)

På lördagen åkte jag, tjejerna och deras farmor till stranden. Äntligen tillbaka på vår favorit strand. Nu har vi redan badat mer än vad vi gjorde på hela förra sommaren.  Ebba och Ellie följde sedan med sin farmor och sov över hos hennes och jag och Thomas hade vänner över på middag. Vi hade en rolig kväll med många skratt och Thomas fixade god mat som vi slukade i oss (iaf jag för jag var så himla hungrig) Kvällen gick så himla snabbt, den brukar ju ha en förmåga att göra det när man har skoj och trevligt. 

(null)

Även idag åkte vi några timmar till stranden, det gäller ju att passa på. Man vet ju aldrig när detta underbara väder får för sig att ge upp och sluta.  Så utifall att så gäller det att njuta av varje minut. 

Jag och Ellie avslutade den här dagen med att besöka mormor och morfar. Jammel, kaffe och så kom morbror Andreas och blev snygg i håret. 

Tacksam för denna helg 🙏🏻

Nu väntar en ny vecka med bland annat lite resor, tjejmiddag och veckan avslutas med att någon i familjen fyller 10 år. 10 år, helt galet!! Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress