En glad men ändå lite vemodig dag.
Tisdag, skolavslutning och nu sommarlov.
Kläderna vi tog fram igår hann bytas mot andra kläder, "juvelerna" letades fram och sen åkte vi fort till skolan där tjejerna skulle samlas med sina klasser för att tillsammans tåga till hembygsgården.
-Vänta!! Hann jag skrika innan dom hoppade in i bilen jag måste fort få ta ett kort på er.
Klick, klick fort i skuggan framför trädet.
 
 
Barnen sjöng flera fina sommarsånger, Ellies klass sjöng Galen i glass och Ebbas klass sjöng Shuffla och hela klassen shufflade som bara den på scen. När alla tal var gjorda, alla sånger hade trallat ut var det dags att tacka fröknarna. Hämtade först Ellie hos hennes fröknar som hon haft i förskoleklass, tackade och kramades sen gick vi till Ebba. Ebbas frökengäng som är är tre klippor har hon haft i tre år så det kändes minsann lite vemodigt att tacka dom. Fast dom är både vänner och kollegor så känns "adjön" alltid tråkigt.
Tack Susanne, Lisa och Erik!!
MEN nu är det ju så att vi har turen att få "behålla" Susanne för hon ska ha Ellies klass till hösten. Jiho!
Lisa får ta hand om de nya barnen i förskoleklassen och Erik han pyser och spelar lite bandy på annan ort (vilken miss av byn att förlora honom som bandyspelare och som "fröken")
 
 
Några till bilder på tjejerna lyckades jag tjata till mig. Dom blir lite trött på mig ibland när jag tjatar till mig några bilder och då fotar jag faktiskt hemskt lite nu mot för vad jag gjort.
 
Mina fina två ♥♥
Nu ska vi snart njuta av ett ljuvligt sommarlov tillsammans ♥
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress