Tystnaden, luften och utsikten.
Hej och hå!! Framme på ett blåsigt fjäll. Hoppade ur bilen i shorts och t-shirts igår och frös dom bara den. Eldnings förbjud pga att det är så torrt, men som tur är har vi gasolelement(?) så vi har kunnat värma på i stugan. 

Vi njuter av tystnaden, luften och den fantastiska utsikten. 

Idag klädde vi på oss både överdragsbyxor, jackor och mössor när vi skulle bestiga fjället bakom stugan. Kära nån så det blåste!! Kämpade oss till toppen och lämnade en gästbok som tjejerna ville ta med på toppen. Sen fick vi ner en bit, satte oss i lä, njöt av solen och fikade. 

Promenaden ner gick lättare trots att vi hade famnarna fulla med fina stenar. 
Delar med mig av lite mobilbilder nu, kommer nog fler senare från kameran. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Roligast ikväll var att bygga fina stenhus eller stenslott såg det mer ut som och så var det roligt när Knut kom med taxi upp på fjällen. Till och med hit kan man ta sig en taxi men i Edsbyn går det knappt att få tag i en 😂

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

Ibland blir det inte som man tänkt.
Både jag och Ebba har sovit dåligt inatt, pappa T var smart nog att lägga sig i källaren. Dels var det varmt uppe och så var det fullmåne. Drömt en massa konstigt, vaknat flera gånger och haft en Ebba nära som kändes varm. Den där extra varma Ebba fick sig en förklaring efter att jag tagit tempen på henne. Feber och kokhet!!

Ledsen blev hon, mycket ledsen eftersom vi på eftermiddagen tänkt åka till Norge. Så jag försökte få henne att somna om och sova bort eländet. Nu är hon uppe och piggare, så vi riktar in oss på en biltur. Bäddar ner henne i bilen, stannar ofta och hoppas på att hon orkar för hon vill liksom oss andra SÅ gärna dit.  

Pratade nyss med Ellie och farmor AG dom var vid gruvan och fikade och hade det bra. 
Snart ses vi!! Längtar!! 

(null)

Redo och resklar.
Hopp i säng...till slut hamnade vi alla här. Tjejerna sussar sött och det är nog inte långt kvar för mamman och pappan heller. 

Det blev ett snabb besök hos kusin Agnes ikväll, tjuvkikade på allt dom fixar och donar med där hemma. Fint som bara den blir det. Impad på min bror som är så duktig att snickra, fixa och få till det. 

Vi har även packat väska till Ellie för hon åker med farmor till Norge imorgon. Så nu är hon redo och resklar. Vi andra åker efter senare och det ska bli så skönt att komma iväg! 

💕💕💕

(null)

(null)