Extra gott kaffe och iskalla tjärnar.
Idag vaknade vi upp till en klarblå himmel och solsken. Frukosten åt vi ute i solen omringade av alla vackra fjäll och nog smakade kaffet lite extra gott. 

(null)

Gjorde oss klara för ännu en liten tur på fjället och drog iväg. 

(null)

Sedan tog vi bilen för att leta en tjärn som Anna-Greta hört talas om. Lyckades hitta dit och där var brandkåren och övade och en massa ungdomar som var på 4H läger. Men vi gick en liten bit in efter en väg och där var det en riktig badplats.  Det var endast tuffingen i familjen som badade😉✌🏻och dom små tuffa blötte sig lite grann👍🏻  Otuffingen (Thomas) döppa inte ens tårna🤣😂
(null)

(null)

(null)

(null)

Gjorde sen ett snabbt stopp och köpte soft is, så himla gott! Därefter åkte vi till släkten och kollade på där dom renoverar ett hus, avslutade med att grilla hemma hos Knut. Där bjöds vi på god norsk korv och även här bjöds det på en fantastisk utsikt.


Sen ville tjejerna leka med sina stenhus så vi åkte upp och avslutade vår kväll i kvällssolen vid stugan. Borstade tänderna till en regnbågsfärgad himmel som inte alls gick att fånga på kort. Nu har alla krupit ner och det är även dags för mig att lägga ifrån mig telefonen. 


Natti natt, vi hörs mer imorn!! 


(null)

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress