Ett tråkigt slut på kvällen.
En mysig resa ner till Stockholm, lite shopping på Mall Of Scandinavia och sen fick kvällen en tråkigt slut. 

Vi checkade i eftermiddags in på Quality Hotel Friends, drog sen in på Mall Of Scandinavia för att äta och shoppa. Hittade lite små roliga saker men sen drog vi tillbaka till hotellet för det stora lekrummet lockade. 

Var upp på rummet och lämnade saker för att sen åka ner till lekrummet och då hörde vi ett svagt pipande ljud.....måste vara nåt larm, billarm!?, dörrlarm?!

Jag och Ebba kikade ut i korridoren, larmet hördes bara lite även då, öppnade dörren till trapphuset och där skrek larmet, tittade snabbt vid hissarna där hade de stora dörrarna gått igen och på hissarna stod det: emergency....utrym....

Ropade snabbt till Ellie och Thomas att vi kanske skulle gå ner. Vart ska vi gå frågade tjejerna lite oroligt...ner för alla trappor sa vi. 
Japp där fick vi igen för att vi vid incheckning vart nöjda med ett rum långt upp, det var mindre kul att gå/små springa ner för alla trappor. 

Brandmännen var snabba och var redan här innan vi kommit ner. Det luktade brandrök nere men det var ingen fara. Brandmännen vädrade byggnaden och vi hade tjejer som inte ville gå in igen. Men till slut satte vi oss i baren nere och pratade med bartendern, det var han som hade "räddat" situationen på hotellet. Brandmännen pratade lite med tjejerna och till slut var allt OK och GRÖNT på hotellet igen. MEN då var det minsann tomt, mörkt och släckt på våningen där lekrummet var. Två mycket besvikna och halvskakiga tjejer hade/har vi. 

Så nu hoppas vi och håller tummar och tår att rummet är öppet imorn innan vi åker till farbror Nicklas. 

Dags att försöka få två tjejer att sova, lite oroligt är det efter denna kväll. Pappa T somna bara han la huvudet på kudden. 
Så natti natti från oss som hoppas på en skön och lugn natt. (null)

(null)

(null)
(null)
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress