Vårda kärleken
Härliga semester!!
Jag kan faktiskt inte minnas sist då den var såhär bra, på alla sätt och vis. 
Så japp, jag eller rättare sagt vi njuter som bara den. Badar hela dagarna, hänger med vänner och familj och mår liksom bara gott. Hittills har vi i stort sett bara varit hemmavid men någon liten dagsutflykt ska vi nog klämma in. Men när Hälsingland (trots alla eländiga bränder) visar sin allra bästa och finaste sida, då vill man inte vara någon annanstans än just här. 

Men imorn fyller jag år så nu ska jag och Thomas smita iväg på en födelsedags-weekend bara vi två.  
"Vårda kärleken till varandra för det är den finaste gåvan du kan ge till dina barn" /Dr Phil. 
❤️
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Magiskt och läskigt.

Himlen är svart och bjuder på ett skådespel fullt med blixtrar. Vi sitter ute och tittar på det, det är magiskt och läskigt på samma gång. 


Vi tittar efter prickar på vår stenplattor, prickar från regn men det kommer inget. Aldrig har vi väl längtas SÅ mycket efter lite regn. Vi reser oss och börjar gå in, då öppnar himlen sig och det faller äntligen ner regn 🙏🏻💦


Läser på mobilen att det hade jublats i skogen när det efterlängtade regnet föll ikväll.  Själv fick jag en liten tår i ögat när det  började regna.   Jag tror nog att det både jublades och grät i skogen, en liten lättnad för dom mitt i allt elände.  Regna nu...all vår växtlighet behöver det och måtte det hjälpa mot elden som härjar fram. #hälsinglandbrinner


Kryper ner i sängen och lägger mig, det känns skönt att somna till ljudet av regnet trots åskan som också låter i bakgrunden. 


Regna, regna, släck, släck. 


(null)


Våra blånande berg brinner.
Vaknade upp till ännu en dag med smog och stark, stark rökdoft.
Jag kan inte ens tänka mig hur det är där borta där elden härjar fram.
Tänker på er alla som kämpar på där borta, ni är hjältar hela bunten!!
 
De vackra blånande bergen brinner och via media förmedlas att det största bränderna inte kommer kunna släckas nu. Man får bara en stor klump i magen, hur mycket ska elden få sprida sig.
Gör nåt! Begär in hjälp, all hjälp som bara går!
 
Själv scrollar jag runt på väderappen på mobilen, aldrig någonsin har jag längtat så mycket efter regn.
Kom igen nu där uppe bland molnen kasta ner vatten på oss.
 
Sitter och känner mig dum för att jag inget kan göra, dum för att jag åker och badar för att slippa röklukten här hemma, dum för att jag inte körde varor till insamlingen igår.
MEN....
 
Det finns något jag och ni andra kan göra, på instagram kan ni gilla sidan Halsingebranden. Där kan vi ha koll på Hälsinglands Eldsjälar ❤ Skrev till dom och just nu har dom massor med varor men tar gärna emot bidrag på swish på nummer: 123 389 31 61 då kan varor köpas in allt eftersom det behövs.
 
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.
Nu hjälps vi åt och ser till att våra vackra blånande berg slutar brinna 🙏