Godmorgon på er!!
Skön, lugn morgon hemma hos oss.
 
Har varit borta två dagar på konferens och liksom förra året fick jag allergi igen, den lokalen (?) verkar inte vara bra för mig. Blev en dryg sista dag och jag hade lovat Ebba att jag skulle skynda hem för att hinna åka slalom med henne. Så när jag kom hem kastades väskan in och skidorna kastades ut i bilen sen for vi. Ellie och Thomas tog skotern till slalombacken för att kolla in mig och Ebba och så fikade dom med farmor AG.
 
Ebba och jag hann inte med att fika, för hon ville bara åka och åka.....lurades sin mamma att testa konstiga små "stigar" eller så var det kanske jag som sa att här verkar kul att åka. Slutade hur som helst med att Ebba gled fram och jag  kvaddade, blev full i snö och lyckades tappa bort mitt liftkort, men mobilen låg iaf kvar =)
Fick tjata med mig Ebba hem, så himla kul att hon älskar att åka slalom för hon tvekade från början. När vi kom hem hade Thomas och Ellie handlat och fixat plockmat, underbart att bara glida ner i soffan och mumsa i sig.
 Idag vaknade jag och kände bara näää jag orkar inte gå upp, kroppen gör ont överallt.
Träningsvärk, sliten sen gårdagen eller är det min tur att bli förkyld/få influensan??
 
Bestämde mig snabbt för att det får bli en "pyjamas hela dagen"-dag idag. Men efter frukost och slapp i soffan känner jag mig nu lite bättre. Så vet ni vad nu tänker jag ta ett långt bad med ansiktmask och hela köret sen är jag förhoppningsvis fit for fight igen. Tjejerna har hela förmiddagen lekt tillsammans och var för sig och dom liksom jag glider i pyjamas...älskart!!!
 
Ha en härlig lördag allesammans!!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress