Det finns så mycket att se och upptäcka.
2010 började äventyren med familjen, då gjorde vi var första resa till USA med Ebba.
Sen dess har vi varit dit några gånger och vi vill hela tiden tillbaka.
 
Flygresorna på många timmar har aldrig varit nåt bekymmer/problem utan har gått smidigt med både Ebba och Ellie, jag tror det blir lite vad man gör det till. Packa med lite roliga saker i handbagaget och sen finns ju både spel och filmer på planet. Några gånger har vi varit flera vuxna(både farbror Niklas, mormor Annelie och farmor Anna-greta har åkt med oss) och då kan ju tjejerna flytta runt lite.
 
Att resa med barn i USA är verkligen lättsamt och kul, för det mesta är anpassat för barn. Restauranger har alltid barnmenyer, målarpapper och kritor till barnen. Lekplatser finns det lite överallt. Sen finns ju massor med olika sevärdheter för barn, även om de stora parkerna kostar mycket pengar så är det värt det. Vi har besökt Magic Kingdom både till jul och halloween så häftigt med all dekoration. Sen har vi hunnit med att besöka Legoland, Seaworld oh Universal. Har besökt både öst- och västkusten dom är härliga båda två. Nästa resa är planerad till västkusten men sen är jag sugen på att åka igen till östkusten, Florida är lite speciellt trots allt.
 
Det finns så mycket att se och upptäcka i landet där på andra sidan Atlanten och jag längtar till nästa gång vi kommer tillbaka.
 
Ebbas första gång i Florida ♥
 
Ellies första gång i Florida ♥
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress