Vad vill du???
" If you can dream it you can do it"
  
Nu sitter jag här och funderar på om jag ska våga.
Vad kan jag förlora?? Vinna???
 
Visst blir man trött på sig själv när man trycker ner sina drömmar, ibland till och med glömmer man bort alla de drömmar man hade/har. Tyvärr blir det nog lätt så i ett stressat samhälle där allt bara rullar på.
 
Jag tänker ofta på det och så tänker jag på alla andra som fått ge upp eller aldrig fått tagit tag i sina drömmar. Jag vill inte sitta bitter i min fåtölj om några (många) år och känna FAN ATT JAG INTE........vågade, chansade, provade, hoppade, sa vad jag tyckte, bytte jobb, flyttade, skilde mig eller vad det nu kan vara.
 
Vad vill DU med ditt liv??
Jag känner rätt ofta att man tänker sen, sen, sen istället för NU....
När blir "sen" då??
 
Jag tror det är viktigt att prata om sina drömmar, det är nog första steget att överhuvudtaget prata om dom.
 Så det ska jag göra först "prata" med mig själv om mina drömma roch sen prata med min sambo, mina barn och min familj om deras drömmar och mål.
 
♥♥♥
 
 
 
Emma

Så himla bra och jag tycker som du, börjar man prata kanske det leder till att man vågar planera som i sin tur gör att man satsar! 💪🏻👊🏻 Jag minns för några år sedan då jag inte alls visste vad jag egentligen ville, då jobb och relationer gav mig ångest.. Åh så tacksam jag är idag, att allt ändå blev som det blev.. För det blev till något som var 10x bättre! Bara en sådan sak som att aldrig känna söndagsångest.. Något som tidigare var återkommande för mig. DET är en dröm och tacksamhet i sig.

Svar: Jiho för allt det!! Så himla skön känsla att känna sig nöjd, glad och tacksam...även om man triggas igång av nya utmaningar såklart =) För nya utmaningar behöver vi alla då och då.
Evelina Mattsson

Emma

Men åh! Vilken dryg kommentar jag lämnade känner jag nu 🙈 Jag låter nästan självgod.. 😂 Det jag egentligen ville få fram var att man nog måste drömma och ibland våga för att bli lycklig, i mitt fall var jag osäker på vad som skulle göra mig lycklig på ”alla plan” och trots att min dröm var otydlig löste det sig. 🙏🏻 Ibland finns tydliga mål och ibland krävs en förändring för att veta vad man vill. Och du har så rätt, att utmana sig själv är viktigt, små som stora saker. 2018 får bli förändringarnas år, våga och vinna!! 😃

Svar: Du då....dryg kommentar, det var det väl absolut inte....bara kloka ord =) Tack för ännu en fin kommentar...
Evelina Mattsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress