Tack fina familj!
I den här familjen går inte tacos hem, så här är det aldrig tacosfredag.
Vi kör på plockmat istället, vi tröttnar liksom aldrig på det.
 
När man känner sig som en gammal sliten mobil med typ några få procent batteri kvar är det så skönt att komma hem, hoppa ur byxorna och kasta av sig bh'n och bara vara. Det har jag fått gjort ikväll tillsammans med familjen, känner redan att batteri procenten sakta stiger. Blev en LÅNG bastning tillsammans med Ellie (som sprang lite fram och tillbaka) och Thomas ikväll. Pratade både om små och stora saker. Det blev ingen champage i bastun, min alla hjärtansdags present spar jag tills ett ännu bättre tillfälle.
 
Plockmat och Talang på tv'n och nu frågade Ellie så snällt om jag inte kunde följa med henne så hon fick sova lite grann. Jag skulle kolla datorn och hon sova, så nu ligger jag här och skriver till er. Ellie hon somnade bara hon la huvudet på sin kudde.Ebba och Thomas ligger fortfarande i soffan och tittar/lyssnar på sina mobiler/paddor.
 
Välkommen helg, rackarns vad jag tycker om dig!!
Å tack fina familj för en skön  och lugn hemmakväll, precis vad mamman i huset behövde.
Nu ska jag mysa ner mig bland täcken och kuddar, längtar redan efter kaffekoppen i soffan imorn. Den ska jag njuta av länge och sen ska dagen bara få vara och vi ska göra det som för stunden faller oss in.
God Natt
♥♥♥
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress