Kalas, hjärtan och skidor på tvären och längden.
God kväll!!
Tänkte jag skulle hinna med ett snabbt hej till er nu innan jag kryper ner och sover.
 
Igår efter skolan var vi och grattade mormor/gammelmormor Siw på hennes födelsedag. Innan vi åkte dit var vi på konditoriet för att köpa med lite fika. Där var vi minsann inte ensamma, kön ringlade i butiken och ut ur butiken nerför trappan. Fettisdagen och folk var som galna efter semlor, så vi var iallafall ensamma om att vilja köpa en stubbe. När vi kom till födelsedagsbarnet så var min ena kusin Nils där och inte långt efter kom min andre kusin Eric, riktigt mysigt att träffa mina "killkusiner" Småkusinerna som växt ikapp storkusinen för läääänge sedan. Blev sittandes länge så vi fick skynda hem för jag skulle iväg och jobba igen, föräldramöte på förskolan.
♥♥♥
 
 
Hemma igen efter jobbet så var det så himla skönt att krypa ner i sängen. Men när jag låg där i godan ro så kom jag på att jag nästan glömt en sak. Jag skulle ju fixa iordning en varsin lite överraskning till mina tre ♥ på alla hjärtans dag. Så jag smög ner i källarn och fixade till en varsin påse som dom fick idag på eftermiddagen.
Tjejerna fick en varsin discolampa som dom länge velat haft och så en varsin gosdjursnalle. Visar kanske mer imorn vad dom fick och vad jag fick, lite lyllo mig med.
 
 
Idag stod det slalomskola för Ebba på schemat. Får man säga att jag är rätt glad att mina tjejer inte vill hålla på med tusen olika aktiviteter, fy va himla segt att ha tider att passa hela tiden. Jag tycker det är så himla skönt att ha obokade dagar. Så några få bokade dagar passar mig PERFEKT. Hur som helst.....Vi vinkade av Ebba som drog iväg till kompisarna i backen och sen gick jag och Ellie till längdskidspåret så Ellie fick åka där.
Hon verkar tycka att det är roligt och hon är duktig på att åka på sina längdskidor. Så ikväll hade jag en tjej i backen på tvären och en tjej på längden i spåret. Nästan år tror jag även att Ellie kommer åka slalom, då blir det extra kul att kunna vara i backen tillsammans.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress