Julkänslan
Häromdagen fick jag den, den där julkänslan i hela kroppen💓
 
Det som behövdes var en jul after work med vänner, en lugn och lång lördagsfrukost och sen tittade (och grinade) jag och Ellie på en bra julfilm.Tjejerna frågade sedan med glittrande ögon om vi inte skulle klä julgranen och yes självklart skulle vi göra det. Jag ville behålla den där juliga känslan exakt hela dagen, eller nej frästen nu vill jag ju ha det extra "juligt" varenda dag till självaste julafton och gärna några till dagar efteråt.
 
Julgranen klädde vi igår....eller vi och vi, mest tjejerna, själv fick jag hjälpa till med ljusen.
Under både gnabb och skratt blev den klädd, full med saker överallt och precis sådär som det ska vara. 
Misstänker att jag kommer sakna denna "to much of everything"-gran sen när tjejer blir äldre och kanske inte alls vill hjälpa mamma och pappa att klä granen.
 
 
Idag tände vi tredje ljuset, i Persson och Mattsson huset.
Tittade på julkalender, shoppade de sista julklapparna och slappade länge i soffan, men sen var det dags att klä på sig för vår minsta kompis Elise har fyllt 1 år och idag skulle hon firas med kalas.
 
Nu ligger jag i soffan framför kaminen och känner mig nöjd för att alla julklappar utom möjligtvis en är fixad. En till pappa, varför är pappor svårast att shoppa till? Sen vet jag ju dessutom att han kommer säga, nej men jag behöver inte ha nåt om jag frågar vad han önskar sig. Men jag vill ge honom nåt och helst nåt bra, men det är så svårt.
 
Nu ska jag försöka ta mig upp ur soffan en sväng och duka fram lite kvällsfika. Sen ska vi ladda om för en ny vecka, sista veckan för sen är det jullov. Härligt att få vara lediga i flera dagar tillsammans!!!
💓💓💓
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress